Σε αυτές τις εκλογές θέλει να σπάσει κάθε ρεκόρ

από fimotro

Ο μακροβιότερος δήμαρχος της χώρας και σε αυτές τις κάλπες το μεγάλο φαβορί

Ο Δήμαρχος Πεντέλης – Μελισσίων είναι ο μακροβιότερος εν ενεργεία δήμαρχος της χώρας. Από το 2006 που οι πολίτες τον εξέλεξαν στις εκλογές με το συντριπτικό ποσοστό του 81,3% ως ∆ήμαρχο Πεντέλης εκλέγεται συνεχώς ακόμα και με την αλλαγή σε Μητροπολιτικό δήμο κερδίζοντας όλους τους αντιπάλους του ακόμα και αυτούς που προέρχονται από τα μεγαλύτερα σε πληθυσμό Μελίσσια.

Ο Στεργίου θα ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος δήμαρχος. Αυτή τη φορά μάλιστα θα έχει να αντιμετωπίσει και διασπαστικούς συνδυασμούς οι οποίοι προέρχονται από την δημοτική του παράταξη. Δημοσκοπήσεις στην περιοχή δεν έχουν γίνει ακόμα, θεωρείται όμως βέβαιο ότι ο Στεργίου θα κερδίσει και πάλι και μάλιστα άνετα τις δημοτικές εκλογές.

Από που προκύπτει η βεβαιότητά των συνεργατών του; Από το ότι ο ίδιος έχει πολλές προτάσεις για συμμετοχή στον συνδυασμό του ενώ οι αντίπαλοί του δεν μπορούν ακόμα να κλείσουν ψηφοδέλτια. Η μάχη των δημοτικών εκλογών στα Μελίσσια και την Πεντέλη έχει δρόμο μέχρι τις κάλπες, φαβορί όμως υπάρχει και πάλι. Και μάλιστα μεγάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα