Σαρωτικοί ελέγχοι για την τήρηση των μέτρων

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τσουχτερά πρόστιμα σε ουζερί, κυλικεία, καφέ-μπαρ, λέσχες

Συνολικά 77.266 ελέγχους διενήργησαν την Παρασκευή οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες και κατέγραψαν 1.829 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού. Συνολικά επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 575.600€ και κύρωση αναστολής λειτουργίας δεκαπέντε ημερών σε τρεις επιχειρήσεις.

Α. Κυριότερες παραβάσεις:

Μη χρήση μάσκας

Μη τήρηση ειδικών όρων λειτουργίας επιχειρήσεων

Μη νόμιμη μετακίνηση (πεζοί και οχήματα)

Β. Χαρακτηριστικές περιπτώσεις:

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε είκοσι μία (21) συλλήψεις συνολικά για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Επιβλήθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 5.000€ και κύρωση αναστολής λειτουργίας δεκαπέντε (15) ημερών σε δύο (2) καφέ – μπαρ, στην Περιφέρεια Αττικής.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο, 5.000€ σε κυλικείο και καφέ – ουζερί, στη Θεσσαλονίκη.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 3.000€ ευρώ και κύρωση αναστολής λειτουργίας δεκαπέντε (15) ημερών σε κάβα, στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 3.000€ στον ιδιοκτήτη καταστήματος για διοργάνωση παράνομων τυχερών παιγνίων, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 5.000€ σε καφέ-μπαρ-αναψυκτήριο, στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 3.000€ σε φυσικό πρόσωπο για διοργάνωση ιδιωτικής συνάθροισης παράνομων τυχερών παιγνίων, στην Περιφέρεια Κρήτης.

Επιβλήθηκε από την ΕΛ.ΑΣ πρόστιμο 3.000€ σε πλανόδιο μικροπωλητή, στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Μικτό κλιμάκιο της ΕΑΔ και της ΕΛ.ΑΣ επέβαλλε δύο (2) διοικητικά πρόστιμα των 300€ (2×300€) για μη χρήση μάσκας σε πολίτες, στην περιοχή χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου Παιανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα