“Σαρώνει” στο Βόρειο τομέα της Β’ Αθηνών ο Σάκης Ιωαννίδης

από fimotro

Οι δύο πρώτες προεκλογικές συγκεντρώσεις του Σάκη Ιωαννίδη σε Βριλήσσια και Μελίσσια έδειξαν και την δυναμική που έχει η υποψηφιότητα του πρώην Προέδρου της ΟΝΝΕΔ και υποψηφίου Βουλευτή της ΝΔ στο Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών, Σάκη Ιωαννίδη.

Δυναμική που επιβεβαιώνεται και δημοσκοπικά, αφού σε όλες τις μετρήσεις μέχρι σήμερα εντοπίζεται όχι μόνο σε εκλόγιμες θέσεις αλλά και αρκετά ψηλά.

Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του νεαρού υποψηφίου ήταν μεγάλη, αφού οι  χώροι στον οποίο πραγματοποιήθηκαν οι συγκέντρωσεις γέμισαν ασφυκτικά από εκατοντάδες πολίτες.

Μάλιστα στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα Μελίσσια το “παρών” έδωσε και ο πρ. Υπουργός της ΝΔ, Γεώργιος Σούρλας, ο οποίος μίλησε για την υποψηφιότητα Ιωαννίδη.

Οι συγκεντρώσεις του Σάκη Ιωαννίδη θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες σε όλους τους Δήμους του Βόρειου Τομέα της Β Αθηνών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα