Σαν τους φτωχούς συγγενείς εμφανίστηκαν στους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές Τσίπρας και Ανδρουλάκης

από fimotro

Δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά και δεν τους έδωσε κανένας ηγέτης σημασία

Ένας γενικός χαμός γίνεται μεταξύ Τσίπρα και Ανδρουλάκη, ακόμα και όταν οι δυο άνδρες βρίσκονται στο εξωτερικό. Εκτός του ότι δεν αντάλλαξαν ούτε μια ματιά, θα πρέπει να επισημανθεί ότι δεν τους έδωσε κανένας ηγέτης σημασία! Όσον αφορά τη νέα σύγκρουση Τσίπρα-Ανδρουλάκη αυτή ξεκίνησε με διαρροή από την Κουμουνδούρου για τη συμμετοχή τους στην προπαρασκευαστική σύνοδο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών, στις Βρυξέλλες.

Σύμφωνα με τη «διαρροή», όπως αυτή κυκλοφόρησε στα φιλικά μέσα του ΣΥΡΙΖΑ, οι δύο επικεφαλής των κομμάτων της αντιπολίτευσης ήταν σαν «δύο ξένοι» μεταξύ τους, αφού δεν είχαν καμία προσωπική επικοινωνία. Σε αυτό -όπως επισημαίνεται-, εκτός από τους πολιτικούς «πάγους», συνετέλεσε και η χωροταξία, αφού ο μεν Τσίπρας ταξίδεψε στην οικονομική θέση, ο δε πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στη διακεκριμένη business θέση.

Είχε προηγηθεί ανταλλαγή πυρών ότι θα είναι «εκβιαζόμενος» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ από τις παρακολουθήσεις, αν συρθεί σε μετεκλογική συνεργασία με τη ΝΔ, αλλά και τον χαρακτηρισμό «αδιανόητο», που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας για το ενδεχόμενο συνεργασίας τού «κόμματος που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη Δεξιά».

Σε αυτά, ο ίδιος ο Νίκος Ανδρουλάκης απάντησε ότι η «μίμηση του Ανδρέα Παπανδρέου τελείωσε» και ανήρτησε φωτογραφία Τσίπρα-Καμμένου, από τον καιρό της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα