Ο ίδιος ο Ζόραν Ζάεφ διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα, ωστόσο η φωτιά που άναψε στη γείτονα δεν σβήνει εύκολα…

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των βουλγαρικών ΜΜΕ, ο Ζόραν Ζάεφ πέρασε τις διακοπές του στην πολυτελή βίλα στη Χαλκιδική, στην Κασσάνδρα, ακριβώς απέναντι από τη Σιθωνία, που βρίσκεται μέσα στο συγκρότημα κατοικιών «Agnanti Villas», μόλις 100 μέτρα από την αμμουδιά. Πρόκειται για μια βίλα με πισίνα, η οποία φαίνεται μόνο από την ακτή και μόνο αν ξέρεις…

Το σπίτι, σύμφωνα με ντόπιους που επικαλείται η βουλγαρική ιστοσελίδα BIG5, έχει αγοραστεί από την εταιρεία που σχετίζεται με τον αδερφό του πρωθυπουργού της Βόρειας Μακεδονίας, του Βάις Ζάεφ, και σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας βρέθηκε εκεί όλο τον περασμένο Αύγουστο.

Η BIG5, επικαλούμενη ντόπιους, ανέφερε επίσης ότι ο Ζόραν Ζάεφ είχε προσκαλέσει στη βίλα πολύ κόσμο, από τη Βόρεια Μακεδονία, το Κόσοβο ακόμα και πολιτικούς από τη Βουλγαρία.

Το 2018, το site Press 24 είχε μεταδώσει ότι ο Ζόραν Ζάεφ είχε αγοράσει ένα τριώροφο σπίτι στα Νέα Μουδανιά, είδηση που και τότε είχε προκαλέσει σάλο.

Η κυβέρνηση Ζάεφ, πάντως, διαψεύδει τα σχετικά δημοσιεύματα, τα οποία χαρακτηρίζει fake news, ζητά από όσους το έχουν αναπαράγει να ανακαλέσουν και διαμηνύει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, υποστηρίζοντας ότι ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας δεν έχει καμία σχέση με την αγορά του εν λόγω σπιτιού. Ωστόσο, η ανακοίνωση αναφέρεται μόνο στον Ζόραν Ζάεφ και όχι σε συγγενικά του πρόσωπα που φέρεται να αγόρασαν τη βίλα.

Απαντώντας μάλιστα, η BIG5 κάλεσε την κυβέρνηση Ζάεφ πρώτα να μάθει βουλγαρικά και μετά να διαψεύδει, γιατί στο κείμενο δεν αναφέρεται πουθενά ότι ο πρωθυπουργός της Βόρειας Μακεδονίας αγόρασε την πολυτελή βίλα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα