Σάκος του μποξ ο Κιμούλης: Και ο Ρώμας επιβεβαιώνει τις επιθέσεις

από fimotro

Όλοι εναντίον του Γ. Κιμούλη! Σε τηλεφωνική σύνδεση στο «Πρωινό», ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι στη διάρκεια της πρόσφατης συνεργασίας του με τη Ζέτα Δούκα στο «Καφέ της Χαράς», εκείνη του είχε περιγράψει το περιστατικό κακοποίησης από τον Γιώργο Κιμούλη πριν 13 χρόνια.

«Το θέμα που συζητάμε τώρα δεν είναι πρόσφορο για θετική δημοσιότητα. Είναι πολύ άγριο και θέλει προσοχή στην αντιμετώπισή του και πρέπει να μιλούν μόνο όσοι έχουν σχέση με το θέμα ή είναι παθόντες» ανέφερε ο Χάρης Ρώμας.

Και συνέχισε: «Τη Ζέτα την συμπαθώ πολύ. Κάποια μέρα που επιστρέφαμε από το γύρισμα και την πήγα σπίτι μου είπε σε ευχαριστώ πολύ, είμαι πολύ συγκινημένη που ζούμε αυτές τις συνθήκες εργασίας. Μου έκανε εντύπωση γιατί αυτές τις συνθήκες τις θεωρώ κανονικές.

Τότε σε ανύποπτο χρόνο μου ανέφερε το συμβάν με τον Κιμούλη, ότι χρόνια πριν της είχε συμβεί αυτή η κακοποίηση η λεκτική και ψυχολογική. Το ήξερα και δεν ήξερα πως να το χειριστώ γιατί δεν είχε ανοίξει ακόμα ο ασκός του Αιόλου γιατί δεν ξέρεις πως αντιμετωπίζεται νομικά. Μου είχε πει ότι θα βγει να το πει και της ανέφερα να προσπαθήσει να το ξεπεράσει με κάθε τρόπο αν την στοιχειώνει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα