Ρούλα Πισπιρίγκου: Πρόσωπο «κλειδί» ο παιδίατρος του «Αγλαΐα Κυριακού» για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

από Philippos

Ένα από τα πρόσωπα “κλειδιά” που θα ρίξουν φως στα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, της μεγαλύτερης κόρης της Ρούλας Πισπιρίγκου, είναι ο παιδίατρος – εντατικολόγος, ο οποίος εφημέρευε τη μοιραία 29η Ιανουαρίου, όταν η 9χρονη έφυγε από τη ζωή.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου κρατείται προσωρινά, κατηγορούμενη για τη δολοφονία τόσο της Τζωρτζίνας, όσο και των άλλω δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει ο παιδίατρος – εντατικολόγος, στις 2.30 το μεσημέρι της 29ης Ιανουαρίου, όταν και είχε εφημερία στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Αγλαΐα Κυριακού”, κλήθηκε να αντιμετωπίσει την τελευταία κρίση της Τζωρτζίνας.

Έφτασε άμεσα με την ομάδα του. Χρειάστηκαν τρία λεπτά για να πάνε στο θάλαμο, όπου νοσηλευόταν το παιδί. Μπαίνοντας μέσα, οι γιατροί είχαν ήδη αρχίσει να της κάνουν ΚΑΡΠΑ και -όπως διαπίστωσε- ο ίδιος, η Τζωρτζίνα ήταν ήδη νεκρή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα