Ρουγκάλας για Πάτρα: Θα γίνουν κι άλλες συλλήψεις

από fimotro

Βέβαιος πως θα υπάρξουν κι άλλες συλλήψεις, με πρώτη την αδελφή της μητέρας των τριών κοριτσιών στην Πάτρα, εμφανίστηκε ο πρώην διευθυντής ασφαλείας Πατρών Χρήστος Ρουγκάλας, ο οποίος μίλησε στον Ρ/Σ «Παραπολιτικά» 90.1 FΜ, στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

Μεταξύ άλλων, επεσήμανε:

Αναφορικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα

  • Εδώ στην Πάτρα τη γυναίκα αυτή τη λένε «μητέρα σατανά». Δεν ήταν ωραίο αυτό που έγινε στο σπίτι τους αυτά τα αποδοκιμάζουμε. Πηγαίνανε και βγάζανε selfies και φωνάζανε «θάνατος» ενώ θα μπορούσαν κάποιοι γείτονες να είχαν κάνει κάτι νωρίτερα να γλίτωνε κανένα παιδάκι.

Ερωτηθείς εκτιμά ότι θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις

  • Σίγουρα. Σίγουρα πρώτη θα είναι η αδελφή της η οποία μέχρι πρότινος έβγαινε με πολύ χαρά στην κάμερα κατά πρόσωπο.

Εκτιμάτε ότι η σύλληψη της αδελφής της θα γίνει γιατί μπορεί να κατηγορηθεί ως συνεργός;

  • Σίγουρα στο θέμα της Ίριδας ήταν και αυτή εκεί δεν μπορεί να μην πήρε χαμπάρι τίποτα.Εκτίμηση μου είναι, δεν έχω μιλήσει με κανέναν συνάδελφο ότι είναι από πληροφορίες που παίρνω από sites, από εφημερίδες και από αυτα που μου λέμε ανθρωποι ακόμα και από τη γειτονιά τους για την όλη συμπεριφορά και των δύο γυναικών αλλά και του κ. Δασκαλάκη ο οποίος εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία εδώ στην Πάτρα που είχε την άδεια να μεταφέρει και φάρμακα, δεν υπονοώ κάτι με αυτό απλά λεω ποια ήταν η κυρια δουλειά της εταιρείας.
  • Υπήρξαν κάποιες παραλείψεις, η κα Τσιώλα η ιατροδικαστής έκανε πολύ καλά τη δουλειά της είναι έμπειρη, αξιόλογη όμως το να δίνεις τα όργανα ενός παιδιού, σαν αστυνομία, να τα μεταφέρει ο πατέρας στο εργαστήριο στα Γιάννενα επειδή θα πήγαινε δρομολόγιο εγώ δεν το καταλαβαίνω. Υπάρχουν παραλείψεις δηλαδή όταν πέθανε η Ίριδα ήταν στο σπίτι οι δύο αδελφές και ήταν και η Τζωρτζίνα με την Ίριδα που κοιμόντουσαν στο ίδιο δωμάτιο, η Τζωρτζίνα κάτι πρέπει να είδε… Η Αστυνομία όταν πληροφορήθηκε ότι βρέθηκε νεκρό το παιδί χώρια που καθυστέρησαν να πάρουν στο ΕΚΑΒ για να πάρει το παιδί αλλά ήδη ήταν νεκρό όταν το μετέφεραν, το ασθενοφόρο πήγε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα η αστυνομία δεν πήγε εκεί. Όταν έχεις έναν αιφνίδιο θάνατο καλούνε την αστυνομία γιατί δεν ήταν κάποιος ηλικιωμένος που ήταν υπό παρακολούθηση γιατρού και υπάρχει γιατρό να χορηγήσει πιστοποιητικό θανάτου, η αστυνομία δεν ήταν εκεί. Ειδοποιήθηκε η αστυνομία, δεν ειδοποίησε τη ιατροδικαστή να κανει την νεκροψία. Το πρώτο αστυνομικό τμήμα τους είπε «κλειδώστε το δωμάτιο και θα έρθει αύριο το φωτογραφικό της σήμανσης να πάρει φωτογραφίες». Δεύτερη παράληψη ήταν ότι αν δεν είχε αυτοκίνητο να στείλει η Αστυνομία από την Πάτρα θα μπορούσε η μια αστυνομική διεύθυνση να επικοινωνήσει με την άλλη και να τα πάει αυτή τα όργανα του παιδιού και όχι να τα δώσει στον πατέρα. Πως ήσουν βέβαιος ότι θα τα πάει;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα