Ράμα σε Μητσοτάκη: Ποτέ δεν έχουν συγκεντρωθεί για εμένα τόσοι πολλοί

από fimotro

Στη Δερβιτσάνη, ένα από τα μειονοτικά χωριά που επισκέφθηκε, περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Αλβανός πρωθυπουργός Έντι Ράμα, ο οποίος έδειξε να εντυπωσιάζεται από την υποδοχή που επιφυλάχθηκε στον Έλληνα πρωθυπουργό.

Μάλιστα, ο Έντι Ράμα απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη του είπε: «Αγαπητέ Κυριάκο, σήμερα είναι η μέρα σου και με πολύ σεβασμό, με πολλή αγάπη, εγώ, όπως έχεις δει, πάντοτε είμαι κατά κάποιο τρόπο ο διοργανωτής των κινήσεων, των φωτογραφιών, γιατί είναι πραγματικά τιμή μου να σε καλωσορίσω εδώ. Σήμερα εσύ είσαι το θέμα, γιατί όλοι αυτοί για εσένα έχουν συγκεντρωθεί εδώ».

Για να προσθέσει μέ έμφαση ότι «ποτέ δεν έχουν συγκεντρωθεί για εμένα τόσοι πολλοί, να το γνωρίζεις. Αλλά έχουμε ένα κοινό στοιχείο, ότι σε θεωρούμε εξίσου φίλο και αδελφό εδώ στη γη μας».

Και είναι αλήθεια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτυχε ιδιαιτέρως θερμής υποδοχής τόσο στη Χειμάρρα όσο και στη Λειβαδιά και τη Δερβιτσάνη. Άλλωστε ο τελευταίος έλληνας πρωθυπουργός βρέθηκε εκεί πριν 31 χρόνια κα ήταν ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα