Ραγκούσης και Δραγασάκης θα μείνουν εκτός Βουλής στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

από fimotro

Με την ενισχυμένη αναλογική τις δυο έδρες που έχει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ θα τις πάρει η ΝΔ

Καθόλου καλά δεν είναι τα πράγματα για τον Γιάννη Ραγκούση. Οι δημοσκοπήσεις που είχαμε δημοσιεύσει στο fimotro.gr, επιβεβαιώθηκαν. Πρώτη ήρθε η Νίνα Κασιμάτη και δεύτερος με μικρή διαφορά από τον τρίτο ήρθε ο Ραγκούσης. Όπως αναφέρει η Καθημερινή, στο πολύ πιθανό σενάριο κατά το οποίο τα κόμματα λάβουν τα ίδια ποσοστά που έλαβαν την περασμένη Κυριακή, από τις πλέον αξιοπρόσεκτες περιπτώσεις θα είναι εκείνη του Γ. Τραγάκη, ο οποίος με πρώτη εκλογή το 1974 θα είναι ο παλαιότερος όλων στο Κοινοβούλιο, αφού θα καταλάβει μία από τις δύο έδρες που θα «περάσουν» στη Ν.Δ. στην περιφέρεια Β΄ Πειραιώς. Μαζί του, ως «πρωτάκι», θα είναι η Ευγενία Μπαρμπαγιάννη. Η είσοδός τους θα σημάνει, όμως, πιθανώς, την απώλεια της έδρας για τους Γ. Ραγκούση (ΣΥΡΙΖΑ) και Δημ. Διαμαντίδη (ΠΑΣΟΚ).

Δύο επίσης ηχηρές ανατροπές προκύπτουν, στην ίδια υπόθεση εργασίας, και στις περιφέρειες Β2 Δυτικού Τομέα Αττικής όπου ο «γαλάζιος» Δημ. Καλογερόπουλος θέτει εκτός Κοινοβουλίου τον κ. Δραγασάκη, και στη Φθιώτιδα με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Οικονόμου να παίρνει τη μία από τις δύο έδρες που θα λάβει η Ν.Δ., επιστρέφοντας στα κοινοβουλευτικά έδρανα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα