Ράδιο Αρβύλα: Δεν γνωρίζαμε τίποτα για την υπόθεση, επανέλαβε ο Κανάκης

από fimotro

Σε έντονα συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα έλαβε χώρα το νέο ξεκίνημα του «Ράδιο Αρβύλα». Στον απόηχο των αποκαλύψεων της δράσης του Στάθη Παναγιωτόπουλου και της εκδίωξής του από την ομάδα, η εκπομπή ξεκίνησε και πάλι το βράδυ της Τρίτης.

Ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε χαρακτηριστικά πως μόνο δύο φορές αδυνατούσαν να κάνουν εκπομπή: H πρώτη, στη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. Η δεύτερη, στον εμπρησμό της Marfin. Και όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «η τρίτη είναι τώρα»

«Δεν μπορούμε να κάνουμε σατιρική εκπομπή. Με άλλα δύο γεγονότα δεν μπορούσαμε να κάνουμε το Ράδιο Αρβύλα. Η μία ήταν ο Αλέξης έχασε τη ζωή του κι έγινε η εξέγερση και βγάζαμε τα εσώψυχά μας και τις απόψεις μας. Η επόμενη ήταν με την Μarfin. Η τρίτη είναι αυτή, που είναι αδύνατον να κάνουμε σατιρική εκπομπή, όπως είπαμε χθες.

Ήμασταν στα χαμένα κι αδυνατούσαμε να καταλάβουμε τι γίνεται όταν είδαμε το υλικό. Όταν είσαι εντάξει με τον εαυτό σου, το να προσπαθείς να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας είναι μία ψυχοφθόρα διαδικασία. Θα απαντήσουμε σε ένα δύο πράγματα για πρώτη φορά» εξήγησε σε άλλο σημείο».

Με έντονο τον προβληματισμό και τη συγκίνησή του, ο παρουσιαστής δήλωσε εμφατικά πως δεν θα γινόταν να συμβαίνουν όλα αυτά και να μη δηλώσουν παρόντες. Επίσης, έγινε αναφορά στις απαντήσεις που θα δοθούν κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Τέλος, έκπληξη προκάλεσε το γεγονός πως και οι τρεις ήταν ντυμένοι με μαύρα ρούχα, ενώ ζητήθηκε από την παραγωγή όλες οι διαφημίσεις να μπουν στην αρχή της εκπομπής, ώστε να έχουν άπλετο χρόνο για να παρουσιάσουν τη δική τους εκδοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα