Πυροσβεστική: Σε ύφεση όλα τα μέτωπα της πυρκαγιάς στην Πεντέλη

από fimotro

Εναέριες και επίγειες δυνάμεις προσπαθούν να σβήσουν όλες τις μικροεστίες

Σε ύφεση βρίσκεται σύμφωνα με την τελευταία  ενημέρωση από τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής Γιάννη Αρτοποιό η φωτιά που ξεκίνησε χθες στην Πεντέλη.  «Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο. Στο μεγαλύτερο μέρος η φωτιά είναι σε ύφεση», ανέφερε ο Γιάννης Αρτοποιός.

Διαρκείς είναι όπως είπε οι επιχείρησεις της ελληνικής αστυνομίας. Ο Γιάννης Αρτοποιός τόνισε ότι τα νοσοκομεία της Αττικής παραμένουν σε ετοιμότητα. Όπως είπε οι πολίτες που δεν μπορούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους να επικοινωνήσουν στο 2131510100.

«Εχει διασφαλιστεί η δωρεάν φιλοξενία 26 πολιτών που έχουν πληγεί από την πυρκαγιά της Πεντέλης», τόνισε. Αναφερόμενος στις βλάβες του δικτύου ρεύματος είπε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ επιθεωρεί και αποκαθιστά τις βλάβες.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής εξακολουθούν να εργάζονται για να σβήσουν όλες τις μικροεστίες και να εξαλείψουν τον κίνδυνο αναζωπυρώσεων.

Πιο συγκεκριμένα, μικρές εστίες παραμένουν σε Διώνη, Δασαμάρι και ακόμη μικρότερες σε Ανθουσα, Πανόραμα Παλλήνης και Ντράφι.

Πολύ ισχυρές δυνάμεις και 19 εναέρια μέσα συνεχίζουν να επιχειρούν για τον πλήρη έλεγχο της πυρκαγιάς. Σε όλη την υπόλοιπη περίμετρο της πυρκαγιάς αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν ενεργές εστίες.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα