Πτώσεις δένδρων, αντλήσεις υδάτων και εγκλωβισμοί σε ασανσέρ από την μπόρα στη Θεσσαλονίκη

από Philippos

Πτώσεις δένδρων και εγκλωβισμοί σε ασανσέρ σημειώθηκαν τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη, κυρίως στην ανατολική Θεσσαλονίκη, από την ξαφνική μπόρα και τους ισχυρούς ανέμους που έπληξαν νωρίς το απόγευμα την πόλη.

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον τέσσερα δέντρα έχουν πέσει στα ανατολικά της πόλης: δύο στην οδό Παπάφη και ένα ακόμα στην οδό Παπαναστασίου. Στη μία περίπτωση, μάλιστα, υπήρξαν φθορές σε σταθμευμένο όχημα. Στα σημεία έχει κληθεί η πυροσβεστική υπηρεσία για την απομάκρυνση των πεσμένων δένδρων.

Επιπλέον, η πυροσβεστική έχει λάβει δύο κλήσεις για εγκλωβισμούς ατόμων σε ασανσέρ, περιστατικά τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη.

Στη δυτική Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην οδό Καζαντζάκη 10 στη Σταυρούπολη η πυροσβεστική κλήθηκε για άντληση υδάτων.

Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί και τις επόμενες μέρες τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και σε άλλες περιοχές της χώρας όπως η Αττική.

Χαλάζι σαν…μεγάλα φουντούκια έπεσε περί τις 2:30 το μεσημέρι της Δευτέρας στο Αμύνταιο Φλώρινας και στις γύρω περιοχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα