ΠτΔ για Γεννηματά: : Ο πόνος της οικογένειάς της είναι και δικός μας

από fimotro

Συγκλονισμένη από το θάνατο της Φώφης Γεννηματά όλη η Ελλάδα και εξαίρεση δεν θα μπορούσε να είναι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Ο πόνος της οικογένειάς της είναι και δικός μας, τόνισε η Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Φώφη Γεννηματά, αναφέρει στη δήλωσή της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ήταν «μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο».

Όλη η δήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου:

Αποχαιρετάμε την Φώφη Γεννηματά με βαθιά αισθήματα συγκίνησης. Μια γενναία γυναίκα που έδωσε με αξιοπρέπεια όλες τις μάχες της ζωής της, τις πιο μικρές και τις πιο μεγάλες, χωρίς να χάσει ποτέ το φωτεινό της χαμόγελο. Υπηρέτησε με συνέπεια και πολιτικό ήθος τις αρχές της και τον δημόσιο βίο. Με μια ευγένεια ψυχής που θα λείψει σε όλους μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της, στους δικούς της ανθρώπους. Ο πόνος τους αυτές τις δύσκολες ώρες είναι και δικός μας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα