Ψάχνουν αξιόπιστο επικοινωνιολόγο στον ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τα τραγικά ποσοστά στις δημοσκοπήσεις που έχει ο ΣΥΡΙΖΑ και η κυριαρχία της ΝΔ σήμαναν συναγερμό στο επιτελείο του Τσίπρα

Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ και θα δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο στο άμεσο μέλλον ειδικά εάν η χώρα βγει από την πανδημία και θα έχει μεγαλύτερη ευκολία κινήσεων η κυβέρνηση και προσωπικά ο πρωθυπουργός. Την συγκεκριμένη χρονική στιγμή όλοι έχουν καταλάβει στον ΣΥΡΙΖΑ ότι εάν προκύψουν εκλογές μέχρι τον Σεπτέμβριο η πιθανότητα να χάσουν με μεγαλύτερη διαφορά είναι πολύ ισχυρή. Μια πιο προσεκτική ανάγνωση των δημοσκοπήσεων δείχνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί εκλογική ήττα με μια διαφορά που θα κινηθεί από 10%-12% άρα θα είναι μεγαλύτερη από τη διαφορά των τελευταίων εθνικών εκλογών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απροθυμία του εκλογολόγου Ηλία Νικολακόπουλου να έχει μόνιμη συνεργασία με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, η Κουμουνδούρου ψάχνει έναν άνθρωπο της αγοράς, έναν ικανό επικοινωνιολόγο που να γνωρίζει από δημοσκοπήσεις για να τους αναλύσει τι πραγματικά συμβαίνει και ενώ θα έπρεπε να φθείρεται η κυβέρνηση τελικά φθείρεται ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο επικοινωνιολόγος είναι δύσκολο να βρεθεί, όλα όμως είναι θέμα προσφοράς. Ο Καρτερός δεν έχει τις γνώσεις ούτε φυσικά την ουδετερότητα για να παίξει αυτόν τον ρόλο, ο Βερναρδάκης έχει μια σχετική τριβή με το αντικείμενο αλλά δεν είναι αξιόπιστος, ο Α. Τσίπρας ψάχνει κάποιον που να έχει πραγματική απόσταση από τα πολιτικά και κομματικά γεγονότα και το κυριότερο να έχει την επιστημονική επάρκεια για να καταλάβει τι συμβαίνει.

Θα βρεθεί; Θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την προσφορά που θα του κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Στις συνθήκες της αγοράς όλα έχουν να κάνουν με την επαγγελματική προοπτική του καθενός.

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα