Προβληματισμός στο επιτελείο του Τσίπρα για την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Και οι κυλιόμενες μετρήσεις της Κουμουνδούρου δείχνουν διαφορές υπέρ της ΝΔ κοντά στο 14%

Χειροτερεύουν κι άλλο τα ποιοτικά στοιχεία των μετρήσεων για τον ΣΥΡΙΖΑ και αυτό ανησυχεί τον Α. Τσίπρα, οποίος παρά τη μικρή φθορά της κυβέρνησης και της ΝΔ, όχι μόνο δεν εισπράττει τίποτα αλλά χάνει ποσοστά σε σχέση με τις εκλογές του 2019. Ενδεικτικά είναι τα ποσοστά που παίρνουν τα δυο κόμματα στην τελευταία δημοσκόπηση της Metron για το Mega στην οποία η διαφορά στην εκτίμηση εκλογικής επιρροής εκτοξεύεται πάνω από τις 14 μονάδες με τον ΣΥΡΙΖΑ να υποχωρεί ακόμα περισσότερο.

Οι δημοσκοπήσεις αυτές αλλά και οι μετρήσεις που έχει παραγγείλει ο ΣΥΡΙΖΑ και οι οποίες σύμφωνα με πληροφορίες μας πάνω-κάτω τα ίδια πράγμα δείχνουν περίπου, έχουν χτυπήσει το καμπανάκι του συναγερμού στην Κουμουνδούρου με τον Α. Τσίπρα να προσπαθεί να βρει τι φταίει και να σκέφτεται σοβαρά αλλαγή στρατηγικής. Να περιμένουμε εξελίξεις; όλα είναι πιθανά από εδώ και πέρα στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. “Ο Καραμανλής και ο Σαμαράς που δημιουργούν εσωκομματικά προβλήματα στην κυβέρνηση” δεν φαίνεται να πουλάνε. Εάν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απομακρύνει τα ακραία στοιχεία και δεν προσεγγίσει σοβαρά τον χώρο του κέντρου με πρόσωπα που δεν θα παραπέμπουν στην αριστερά και το παρελθόν αλλά στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς, δεν έχει καμία πιθανότητα επιβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα