Αρχίζει η επιστροφή στην κανονικότητα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Κλείδωσε το άνοιγμα της εστίασης στις 4 Μαΐου

10 Μαΐου δημοτικά, γυμνάσια και από 14 στα χωριά

Μετά από πολλούς μήνες η Επιτροπή των ειδικών έδωσε το “οκ” για την επανεκκίνηση της εστίασης στις 4 Μαΐου με πολύ αυστηρούς κανόνες ασφαλείας. Την ίδια στιγμή στην ίδια συνεδρίαση, η επιτροπή φέρεται να κατέληξε και στις εισηγήσεις της σχετικά με το Πάσχα.

Νωρίτερα λοιπόν από ό,τι αναμενόταν, θα ανοίξει η εστίαση, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή έδωσε το πράσινο φως για να ανοίξει αμέσως μετά το Πάσχα. Να σημειωθεί ότι η εστίαση έκλεισε στις 3 Νοεμβρίου και το άνοιγμά της θα γίνει ακριβώς έξι μήνες μετά.

Επίσης υπήρξε εισήγηση για ελεύθερη μετακίνηση ως τις 10 το βράδυ τη Μεγάλη Εβδομάδα και μια επιπλέον ώρα ελεύθερης μετακίνησης από τη Δευτέρα του Πάσχα, ως τις 11 το βράδυ.

Επίσης απευθύνεται σύσταση για 9 άτομα στο οικογενειακό τραπέζι το Πάσχα, μέχρι 2 οικογένειες σε εσωτερικούς χώρους, και 12 άτομα όταν το πασχαλινό τραπέζι γίνεται σε εξωτερικό χώρο.

Για τη δια ζώσης εκπαίδευση αποφασίστηκε να ανοίξουν δημοτικά και γυμνάσια τη Δευτέρα 10 Μαΐου. Τέλος, οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις αποφασίστηκε να επιτραπούν στις 14 Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα