Πρωθυπουργό για άλλα 10 χρόνια έχει η ΝΔ

από fimotro

Απογοήτευση στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανυπαρξία στελεχών

Τι έδειξε η ομιλία Δένδια και η διαγραφή Μπογδάνου

Την ίδια στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να κρύψει την ένδεια του κόμματός του σε στελέχη και σε πολιτικές εφεδρείες, η ΝΔ επιβεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον άλλη μια δεκαετία πολιτικής κυριαρχίας, ειδικά απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ που με αλλαγή ηγεσίας στο ΚΙΝΑΛ θα συρρικνώνεται σε μονοψήφια ποσοστά. Η στάση που κράτησε ο Νίκος Δένδιας και σήμερα στη Βουλή επιβεβαίωσε ότι η ΝΔ διαθέτει πολιτικό πάγκο και εφεδρείες για το μέλλον θέτοντας τις βάσεις της πολιτικής και ιδεολογικής της κυριαρχίας απέναντι στην αριστερά.

Όλα όσα έγιναν σήμερα στη Βουλή αυτό επιβεβαίωσαν για τις εξελίξεις στο μέλλον μέσα στη ΝΔ. Ο Νίκος Δένδιας ήταν στη Βουλή και παρενέβη στη συζήτηση. Μάλιστα σε ιδιαίτερα έντονο ύφος επανέφερε στην τάξη τον γαλάζιο βουλευτή. «Δεν βρισκόμαστε εδώ για να επιστρέψουμε στο κακό παρελθόν της χώρας, αλλά για να συζητήσουμε την επιβίωση της πατρίδας. Δεν γνωρίζω ποιος παρέστη στην εκδήλωση στο Βίτσι. Ο πατέρας μου ήταν στο Βίτσι.

Εγώ λέω ότι σήμερα οποιαδήποτε προσπάθεια προβολής στη σύγχρονη πολιτική ζωή των οδυνηρών στιγμών της χώρας στο παρελθόν για την αποκόμιση κομματικού οφέλους είναι απαράδεκτη», είπε αρχικά φανερά εκνευρισμένος και συνέχισε στο ίδιο ύφος Και στον ίδιο τόνο: «Και η συμπαράταξη με τον Κασιδιάρη είναι απαράδεκτη. Και διαχρονικά, η κατάθεση στεφάνου με τη Χρυσή Αυγή. Αυτή είναι επίσης απαράδεκτη και είναι ώρα να σοβαρευτούμε αυτή την ώρα που η χώρα αντιμετώπιζε εθνική απειλή Και όσο εκπροσωπώ εγώ την κυβέρνηση εδώ δεν θα ξαναγίνει ανεκτή στην αίθουσα αυτή τέτοια προσπάθεια για να είμαστε συνεννοημένοι όλοι»!

Στη ΝΔ έχουν κορυφαία πολιτικά στελέχη, πάγκο και εφεδρείες. Στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας δεν έχει κανένα. Αυτή είναι μια βασική αλλά πολύ σημαντική διαφορά των δυο κομμάτων. Γι αυτό και η προοπτική εξουσίας της ΝΔ είναι τεράστια και στη μετά Μητσοτάκη εποχή. Όταν δηλαδή κάποιο νέο κόμμα στην κεντροαριστερά θα έχει εξαφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ θα είναι ακόμα στην εξουσία…

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα