Πρότειναν στον Κ. Τζαβάρα να είναι υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας

από fimotro

Τι έγινε στις συναντήσεις σε Πύργο και Πάτρα

Η μη υποβολή υποψηφιότητας του Κώστα Τζαβάρα του βουλευτή της ΝΔ στην Ηλεία και πρώην υπουργού δεν σημαίνει και απαραίτητα το τέλος της πολύχρονης παρουσίας του στα κοινά Στο συμπέρασμα αυτό οδηγούν ασφαλείς πληροφορίες από συναντήσεις που είχε ο πρώην υπουργός πριν από το Πάσχα και αμέσως μετά σε Πύργο και Πάτρα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κ. Τζαβαάρας αποδέχθηκε πρόταση για συμμετοχή του σε δυο γεύματα. Το πρώτο έγινε στο Κατάκολο και το άλλο στο Ρίο . Και στα δυο συμμετείχαν  στελέχη της επιστημονικής και επαγγελματικής κοινότητας της περιοχής που προέρχονται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Οι συμμετέχοντες ζήτησα  από τον Κ. Τζαβάρα να ηγηθεί ψηφοδελτίου ως υποψήφιος περιφερειάρχης στην Δυτικής Ελλάδα. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο Κ. Τζαβάρας δεν απάντησε στην πρόταση που του έγινε για να κινηθούν οι διαδικασίες ώστε να χτιστεί από τώρα μεθοδικά η υποψηφιότητά του. Για να τον πείσουν να μπει στο παιχνίδι των περιφερειακών εκλογών οι συμμετέχοντες στη συνάντηση αναφέρθηκαν σε συζητήσεις που έχουν κάνει με πρόσωπα “κλειδιά” σε νομούς της περιφέρειας που βλέπουν θετικά την υποψηφιότητα Τζαβάρα και δηλώνουν αποφασισμένοι να ταχθούν στο πλευρό του.

Ο Κ. Τζαβάρας άκουσε την πρόταση αλλά δε άνοιξε τα χαρτιά του. Η αίσθηση που αποκόμισαν όσοι συμμετείχαν στις συναντήσεις είναι ότι ο πρώην υπουργός εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. Να σημειωθεί ότι περιφερειάρχης σήμερα στην Δ. Ελλάδα είναι ο Νεκτάριος Φαρμάκης οι οποίος είχε εκλεγεί με την στήριξη της ΝΔ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα