Πρόταση νόμου από τον Βελόπουλο για οπλοκατοχή στην Ελλάδα

από fimotro

Πρόταση νόμου για τη θέσπιση του δικαιώματος οπλοκατοχής των πολιτών για αυτοάμυνα στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, ενώ τάχθηκε υπέρ της θανατικής ποινής για συγκεκριμένα εγκλήματα όπως η ανθρωποκτονία και ο βιασμός ανηλίκου.

«Καταθέτω σήμερα πρόταση νόμου για την οπλοκατοχή. Για να έχει ο Έλληνας σπίτι του όπλο. Τελεία και παύλα. Γιατί είμαστε ένα κράτος που γειτονεύει με την Τουρκία. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει», ανέφερε ο κ. Βελόπουλος, υποστηρίζοντας την ιδέα των πολιτών – οπλιτών, ενώ πρότεινε να εξοπλιστούν και οι αστυνομικοί με τέιζερ.

Παράλληλα, υποστηρίζοντας ότι η μοναδική πρέπουσα ποινή για εγκληματίες όπως των Γλυκών Νερών είναι «να μην ξαναδούν ήλιο», έκανε ένα βήμα παραπέρα και τάχθηκε υπέρ της θανατικής ποινής, αμφισβητώντας την αποτελεσματικότητα της περαιτέρω αυστηροποίησης που εξήγγειλε ο Υπουργός Δικαιοσύνης.

Τέλος και μεταξύ άλλων, ο κ. Βελόπουλος είπε ότι δεν πρόκειται να κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού, κάνοντας λόγο για πειραματικά εμβόλια και συμπληρώνοντας πως «εγώ δε θα γίνω πειραματόζωο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα