Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Τη δική του εξήγηση επιχείρησε να δώσει ο Γιάννης Μπαλάφας, μετά τον σάλο που προκάλεσαν οι υποδείξεις που έκανε σε δημοσιογράφους του ραδιοφώνου της ΕΡΤ σχετικά με την «13η σύνταξη».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε έντονα όταν δημοσιογράφοι στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ αποκάλεσαν «επίδομα» την λεγόμενη «13η σύνταξη». Ο κ. Μπαλάφας τους είπε πως εργάζονται στη δημόσια ΕΡΤ και πως αν αυτοί αποκαλούν την «13η σύνταξη» ως «επίδομα», τότε ταυτίζονται με τα ιδιωτικά κανάλι που υπηρετούν μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.

Μάλιστα, τους τόνισε πως μιλώντας για «επίδομα» ταυτίζονται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν στη συμπεριφορά του κ. Μπαλάφα επισημαίνοντας ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να υιοθετούν την ορολογία της κυβέρνησης, όμως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε: «Να μην ξαναχρησιμοποιήσε αυτή τη λέξη. Η ελληνική γλώσσα είναι πολύ σαφής. Άλλο το επίδομα, άλλο το μόνιμο μέτρο. Μπορώ και γω να σας κρίνω».

«Έχω ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα»

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στον «Θέμα 104,6», ο Γιάννης Μπαλάφας δήλωσε πως «εγώ έχω μια ευαισθησία με την ελληνική γλώσσα. Επομένως είναι άλλο πράγμα η ενίσχυση η οικονομική, είναι άλλο πράγμα το μόνιμο οικονομικό μέτρο, άλλο πράγμα το επίδομα. Όταν λέχθηκε επίδομα, διαμαρτυρήθηκα στο όνομα της υποστήριξης της ελληνικής γλώσσας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα