Προσπαθεί ο Καρτερός να πείσει ότι ο Τσίπρας θα… κερδίσει τις εκλογές!

από fimotro

Απευθυνόμενος στους κομματικούς προσπαθεί να ανεβάσει το ηθικό τους

Γυρίζοντας πίσω στο (όχι και τόσο μακρινό) 2019 διαβάζει και θυμάται κανείς τι έλεγε το δίδυμο Τσίπρα-Καρτερού και αναρωτιέται μήπως ζουν στο δικό τους παράλληλο σύμπαν.

Ο “άχαστος” έλεγε ότι «δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο πιθανότητα να κερδίσει ο Μητσοτάκης τις εθνικές εκλογές» και την Κυριακή των εκλογών του ήρθε κεραμίδα 8,5 μονάδων. Συγκεκριμένα, 39,85% και 158 έδρες πήρε η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ 31,53%.

Ο Καρτερός το Σάββατο πριν των εκλογών σε τραπέζωμα που έκανε ο “άχαστος” στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που καλύπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκε να λέει ότι οι εκλογές είναι “ντέρμπι”. Σαν τη Vox Pop ένα πράγμα.

Τα ίδια λένε και σήμερα. “Μειώνεται” η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ (σ.σ.: τώρα πως το διψήφιο προβάδισμα της ΝΔ “γίνεται” μείωση αυτά μόνο οι τσιπροκατεροί το ξέρουν), θα “κερδίσει” ο ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές κι άλλα τέτοια χαριτωμένα.

Μάλιστα ο στενός συνεργάτης του “άχαστου” έγραψε σε ένα κλαψερό πόνημα στην “Αυγή” για τη “σίγουρη νίκη” του ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες εκλογές. Ο μπαγάσας όμως το τερμάτισε γράφοντας ότι το κόμμα που έχει αρχηγό τον “άχαστο”, μπορεί να σχηματίσει κυβέρνηση από την πρώτη Κυριακή.

Επιμύθιο: Μ΄ αυτά που γράφει ο Καρτερός για τον “άχαστο” της Κουμουνδούρου, μας ήρθε στο μυαλό ο μύθος του Αισώπου με την πονηρή και κοψονούρα αλεπού που όλες τις θέλει κοψονούρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα