Προσεκτικός ο Μαλέλης: Ο Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


«Εγώ δεν πιστεύω ότι είναι θετικές ή αρνητικές εξελίξεις. Είναι μία απόφαση της προέδρου. Σηματοδοτεί κάτι διαφορετικό», σχολίασε ο Σταμάτης Μαλέλης στα «Ακραία Φαινόμενα» με τους Τάκη Χατζή και Δημήτρη Καμπουράκη για την απόφαση της Φώφης Γεννηματά να τοποθετήσει στην πρώτη θέση του Επικρατείας τον Γιώργο Καμίνη.

«Κατ’ αρχήν ο κ. Βενιζέλος δεν πρέπει να φύγει» πρόσθεσε ο γραμματέας επικοινωνίας του ΚΙΝΑΛ αναφερόμενος στη δήλωση με την οποία ο κ. Βενιζέλος θέτει εαυτόν εκτός ΚΙΝΑΛ.

«Είναι εξαιρετικό στέλεχος που πρέπει να δώσει τη μάχη. Μια μάχη που είναι ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ και ενάντια στη Νέα Δημοκρατία. Όποιος σήμερα φεύγει και εγκαταλείπει τη μάχη ουσιαστικά βοηθάει τον ΣΥΡΙΖΑ και τους στόχους του ΣΥΡΙΖΑ. Για μένα ο κ. Βενιζέλος πρέπει να μείνει. Δεν είναι μόνο η θέση που πρέπει να δώσει τη μάχη το Επικρατείας. Μπορεί να κατέβει σε όποια περιφέρεια θέλει ή να μην κατέβει».

Είπε επίσης: «Απ’ όσο ξέρω (η Φώφη Γεννηματά) του είπε μπορείς να κατέβεις σε όποια περιφέρεια θέλεις να δώσεις τη μάχη. Έχουμε πόλεμο στις 7 Ιουλίου».

«Το Κίνημα Αλλαγής είναι το Κίνημα της Δημοκρατικής Παράταξης. Δικαιούται (σ.σ. η Φώφη Γεννηματά) να κάνει αλλαγές, να παίρνει ρίσκο», συμπλήρωσε.

«Θέλουμε διεύρυνση. Δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να είναι 7% συνέχεια. Πρέπει να ξαναγίνει μεγάλο. Η πρόεδρος όφειλε και οφείλει να παίρνει αποφάσεις και να μεγαλώσεις και να διευκολύνει το να γίνει μεγάλη η Δημοκρατική Παράταξη. Είναι σαφές αυτό», υπογράμμισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα