Πρωινή αυτοψία Γεωργιάδη στην Ιχθυαγορά Βαρβακείου

από fimotro

Ξεκίνησε πιλοτικά η εφαρμογή της πρωτοβουλίας για το «Καλάθι του Νοικοκυριού» για όλα τα σαρακοστιανά είδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε την Κεντρική Ιχθυαγορά Αθηνών, στη Βαρβάκειο και μαζί με τον πρόεδρό της Βασίλη Σίμο παρουσίασαν τις τιμές στα είδη της Σαρακοστής.

«Είμαστε πρώτη μέρα στην Ιχθυαγορά. Είχαμε την πρωτοβουλία να κάνουμε καλύτερες τιμές από πέρυσι στα Σαρακοστιανά. Πιστεύω ότι η πρωτοβουλία αυτή θα έχει δύο οφέλη: Όσοι έρθουν να ψωνίσουν από εδώ, θα κερδίσουν χρήματα και επίσης με τις τιμές που ανακοινώθηκαν εδώ, όλη η αγορά θα έχει μέτρο σύγκρισης ώστε να μην χρεώνει κάποιος ότι θέλει» τόνισε ο κ. Γεωργιάδης.

Σχετικά με τις τιμές, ανακοινώθηκε ότι οι κόκκινες γαρίδες θα πωλούνται 12-14 ευρώ το κιλό, τα καλαμάρια 9-12 ευρώ το κιλό, τα μικρά θράψαλα 5-6 ευρώ, οι σουπιές 10-13 ευρώ και η τσιπούρα 5,98 ευρώ το κιλό.

«Το χταπόδι είναι λίγο δύσκολο να ενταχθεί στο καλάθι, λόγω επάρκειας, γι’ αυτό και δεν το τοποθετήσαμε εξ αρχής. Θα μπει όμως στο μέλλον» τόνισε ο κ. Σίμος.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα