Το βίντεο είναι λίγο πριν βρεθεί θετικός στον κορονοϊό

Ένα βίντεο από την ιντερνετική ραδιοφωνική εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναις», για το Crash Radio, στις 30 Νοεμβρίου λίγες ώρες πριν βρεθεί θετικός με κορωνοϊό, είναι δυστυχώς, προφητικό.

Ο Γιώργος Τράγκας που ήταν ανεμβολίαστος, μιλούσε για τα εμβόλια και πόσο μας προστατεύουν από τον κορωνοϊό και για τους ανθρώπους με υποκείμενα νοσήματα και τον θάνατό τους.

«Η χώρα μας έχει πληρώσει βαρύ φόρο από τον Covid-19 απωλειών συνανθρώπων μας. Και δεν έχει καμία σημασία, όπως ακούω από ορισμένους, αν είναι ηλικιωμένοι, ή έχουν υποκείμενα νοσήματα. Καθημερινά καταγράφουμε πολλούς θανάτους, οι οποιοι «χρεώνονται» στον κορωνοϊό. Εγώ δεν έχω τα στοιχεία να αμφισβητήσω, ότι όλοι αυτοί οι θάνατοι προέρχονται από τον Covid-19. Ούτε θα το κάνω.

Επίσης θέλω να πω το εξής, δεν έχει σημασία αν κάποιος που έχει υποκείμενο νόσημα, προσβάλλεται και εντός του νοσοκομείου από κορωνοϊό και «φεύγει». Ο Covid-19 συμβάλλει να φύγει νωρίτερα. Και αυτό είναι πικρό, είναι οδυνηρό», είχε πει ο Τράγκας. Αυτό που ανέφερε ο Τράγκας, είναι… ανατριχιαστικό καθως είχε υποκείμενα νοσήματα και πέθανε σήμερα απο κορωνοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα