Πρόεδρος του Συνδέσμου Πάρνηθας και πάλι ο Δήμαρχος Φυλής

από fimotro

Ανανέωσε τη θητεία του στο Σύνδεσμο της Πάρνηθας (ΣΥΝΠΑ) ο πετυχημένος Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς,. Συγκεκριμένα εκλέχθηκε τη Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019 παμψηφεί, από τα μέλη των Δήμων που συμμετέχουν στον Σύνδεσμο. Στην εκλογική διαδικασία έλαβαν μέρος ως Πρόεδρος και “οικοδεσπότης” της έδρας του ΣΥΝ.ΠΑ, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός, οι Αντιδήμαρχοι Αχαρνών, Μιχάλης Βρεττός και Νίκος Δαμάσκος καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος κι επί σειρά ετών μέλος της Διοίκησης του Συνδέσμου, Βασίλης Λαζάρου.

Από τον Δήμο Φυλής συμμετείχαν ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο αναπληρωτής Δημάρχου Γιώργος Σονίδης.

Από τον Δήμο Ασπροπύργου ο Δήμαρχος Νίκος Μελετίου, από τον Δήμο Διονύσου ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Χιώτης και από τον Δήμο Ωρωπού ο Δημοτικός Σύμβουλος Νικόλαος Τζεβελέκος.

Όπως προέκυψε από την διαδικασία, εκλέχθηκαν οι εξής:

Πρόεδρος: Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς
Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Χιώτης (Δήμος Διονύσου)
Μέλη Εκτελεστικής Επιτροπής:
Δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς (ex officio)
Βασίλης Λαζάρου – Νικόλαος Τζεβελέκος και αναπληρωματικό μέλος Γιώργος Σονίδης.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ο νέος Πρόεδρος Χρήστος Παππούς έλαβε τα θερμά συγχαρητήρια όλων των μελών των οποίων κοινή συνισταμένη υπήρξε: Η Προστασία της Πάρνηθας, ο εξωραϊσμός αλλά και οι προοπτικές βελτίωσης κι ανάπτυξής της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα