Πριν από το Πάσχα θα ανακοινώσει η ΝΔ την υποψηφιότητα του Αυτιά

από fimotro

Ενώ η Σπυράκη είχε κλείσει το θέμα, σήμερα το άφησε ανοιχτό

Ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στην ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Γ. Αυτιά βρίσκεται η ΝΔ. Απομένουν ακόμα 8 θέσεις για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές της ΝΔ και σύμφωνα με πληροφορίες η μια εξ΄ αυτών θα είναι του Γ. Αυτιά. Η Μαρία Σπυράκη σήμερα, ενώ κατά το παρελθόν είχε κλείσει το θέμα, το άνοιξε πάλι αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο γνωστός δημοσιογράφος θα είναι τελικά υποψήφιος. Η εκπρόσωπος της ΝΔ Μαρία Σπυράκη ερωτηθείσα για τις σχετικές πληροφορίες στο πλαίσιο του briefing απέφυγε να επιβεβαιώσει, ωστόσο δεν διέψευσε το ενδεχόμενο αυτό.

“Οπως γνωρίζετε έχουμε κρατήσει οκτώ θέσεις κενές στο ευρωψηφοδέλτιο και ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτακης έχει το προνόμιο να φτιάξει το ψηφοδέλτιο. Κάθε πράγμα ανακοινώνεται στην ώρα του. Δε θα μπούμε σε ονοματολογία δε βοηθά τη συζήτηση αυτή” δήλωσε ειδικότερα η Μαρία Σπυράκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fmotro, οι τελικές ανακοινώσεις της ΝΔ για τους υποψηφίους ευρωβουλευτές θα γίνουν πριν από το Πάσχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα