Πρεμιέρα για την ομάδα διαχείρισης ομαδικών συναθροίσεων της ΕΛΑΣ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η σημερινή ημέρα της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου θα αποτελέσει την πρεμιέρα της ομάδας διαχείρισης ομαδικών συναθροίσεων της ΕΛΑΣ που δημιουργήθηκε πρόσφατα.

Περισσότεροι από 5.000 αστυνομικοί, τα ειδικά θωρακισμένα οχήματα ρίψης νερού οι γνωστοί με την ονομασία «Αίαντες», καθώς και ελικόπτερα και drones, έχουν επιστρατευθεί σήμερα, ούτως ώστε να μην γίνουν συγκεντρώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου μετά την απόφαση των μη συναθροίσεων για το φόβο περαιτέρω μετάδοσης του κορονοϊού.

Παράλληλα, θα είναι εκεί και η νεοϊδρυθείσα ομάδα ΟΔΟΣ που έχει αρμοδιότητα τις συγκεντρώσεις. Τώρα θα συνδράμουν τη διαδικασία, καθώς απαγορεύονται γενικώς άνω των τεσσάρων ατόμων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα αυτή έχει ιδιαίτερη ενδυμασία, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε το protothema.gr και όχι την κλασική της Ελληνικής Αστυνομίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα