Πράκτορας στη Βραζιλία ο σύζυγός της Μαρία Τσάλλα – Τον αναζητούσαν μετά την εξαφάνισή του

από fimotro

Φωτογραφία του πραγματικού συζύγου της Ρωσίδας κατασκόπου με το κωδικό όνομα Μαρία Τσάλλα, που ζούσε στο Παγκράτι, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Ο σύζυγός της, επίσης Ρώσος πράκτορας, που δρούσε ως «illegal» στην Βραζιλία και παρίστανε τον Περουβιανό, χρησιμοποιούσε το όνομα «Ντάνιελ Κάμπος» έχοντας διπλή υπηκοότητα, βραζιλιάνικη και αυστριακή, εξυπηρετώντας τα συμφέροντα της Ρωσίας, η οποία και τον είχε εκπαιδεύσει στο πρόγραμμα «Illegals», στο ίδιο σηλαδή που είχε στρατολογηθεί και η Μαρία Τσάλλα η οποία εξαφανίστηκε αιφνιδίως από την Ελλάδα τον Ιανουάριο.

Μαρία Τσάλλα: Πως χάλασε τα σχέδια του «Ντάνιελ Κάμπος» η σύντροφος του στη Βραζιλία -Δήλωσε στις Αρχές την εξαφάνισή του
Η δήλωση της εξαφάνισής του στις Αρχές ήταν και αυτό που, σύμφωνα με πληροφορίες, σήμανε συναγερμό στις ρωσικές Αρχές, με αποτέλεσμα να τον ανακαλέσουν, υπό τον φόβο να αποκαλυφθεί η δράση του.

Τότε ήταν που ανακάλεσαν και τη Ρωσίδα κατάσκοπο που ζούσε στο Παγκράτι.

Στην παρακάτω εικόνα βλέπετε πώς είχε δηλωθεί η εξαφάνιση του κατασκόπου με το κωδικό όνομα «Ντάνιελ Κάμπος», που είναι ο πραγματικός σύζυγος της κατασκόπου που ζούσε στο Παγκράτι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα