Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Το κεφάλαιο τουρισμός έχει γίνει μετά και τα τελευταία γεγονότα ο πρώτος στόχος της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Η εμφάνιση που έκανε ο πρωθυπουργός από τη Σαντορίνη, τα όσα είπε στο CNN, δείχνουν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέλαβε προσωπικά, σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, τη προώθηση του ελληνικού τουρισμού.

Γράφει ο Γιάννης Τασσιόπουλος

xrimaonline.gr

Ο πρωθυπουργός κατάλαβε πως μετά την επιτυχία που σημείωσε η χώρα στην αντιμετώπιση της πανδημίας, έχει προσωπικά μαζέψει ένα τεράστιο διεθνές κεφάλαιο αξιοπιστίας. Το κεφάλαιο αυτό αποφάσισε να το χρησιμοποιήσει τώρα, για να πουλήσει το τουριστικό μας προϊόν. Ο κόσμος από κάθε σημείο του πλανήτη που τον είδε να μιλάει από τη Σαντορίνη, κατάλαβε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι σε θέση να εγγυηθεί, ως ηγέτης της χώρας σε μεγάλο βαθμό ένα ασφαλές καλοκαίρι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις από την παρέμβαση Μητσοτάκη για τον τουρισμό δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός αυτή την ώρα είναι ο μόνος, που μπορεί με επιτυχία να «πουλήσει» Ελλάδα.

Η πλειοψηφία των διεθνών μέσων χειροκρότησαν και χειροκροτούν από χθες συνεχώς την πρωτοβουλία του Έλληνα πρωθυπουργού για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού. Αποδίδουν εύσημα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στην Ελλάδα για την επιτυχή αντιμετώπιση της πανδημίας, αλλά και για την προετοιμασία που έχει γίνει ως προς την υποδοχή των επισκεπτών της. Προτρέπουν τους πολίτες κάθε χώρας να επιλέξουν για διακοπές Ελλάδα.

Όπως όλα δείχνουν, παίρνοντας πάνω του το παιχνίδι για το τουρισμό, ο πρωθυπουργός γίνεται ο πρώτος Ευρωπαίος ηγέτης διαφημιστής της χώρας του.

Με την παρέμβασή του αιφνιδίασε ευχάριστα Έλληνες και ξένους. Εξέπεμψε ένα μήνυμα αισιοδοξίας για την πορεία του ελληνικού τουρισμού. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κυρίως έδειξε με το μήνυμά του στην παγκόσμια κοινότητα ότι η Ελλάδα έχει την ηγεσία και το λαό για να μετατρέψει την κρίση, που δημιούργησε η πανδημία, σε ευκαιρία! Το μήνυμά του είναι το οξυγόνο που έλειψε εδώ και χρόνια από τη χώρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα