Πότε παίρνει εξιτήριο ο Αρχιεπίσκοπος

από fimotro

Καλή φαίνεται πως είναι η πορεία της υγείας του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, ο οποίος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με τα τελευταία νέα που έγιναν γνωστά, ο αρχιεπίσκοπος έκανε κάποιες εξετάσεις και αυτές έδειξαν καλά αποτελέσματα. Οι γιατροί, ωστόσο, του συνέστησαν να παραμείνει στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους και χθες.

Σήμερα, ο αρχιεπίσκοπος αναμένεται να υποβληθεί σε νέο γύρο εξετάσεων, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν πότε θα πάρει εξιτήριο. Πληροφορίες, πάντως, αναφέρουν ότι αυτό είναι πιθανό θα συμβεί ακόμα και σήμερα ή αύριο.

Σε κάθε περίπτωση, ο Αρχιεπίσκοπος, μετά το εξιτήριο, θα πάει στο σπίτι του, όπου και θα ακολουθήσει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, που θα προτείνουν οι θεράποντες ιατροί.

Υπενθυμίζεται πως ο Αρχιεπίσκοπος διεγνώσθη θετικός στον κορονοϊό μετά από τεστ στο οποίο υπεβλήθη στις 16 Νοεμβρίου. Δύο μέρες μετά, ανέβασε πυρετό και αποφασίστηκε να μεταφερθεί στον «Ευαγγελισμό». Εκεί, αρχικά νοσηλεύτηκε σε απλή κλίνη, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας για προληπτικούς λόγους.

Υπενθυμίζεται ότι η διευθύντρια ΜΕΘ στον «Ευαγγελισμό», κ. Κοτανίδου διέψευσε ότι στον Αρχιεπίσκοπο χορηγούνται φάρμακα από την Αμερική. Υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει κανένα φάρμακο που να ήρθε από την Αμερική, ούτε για τον έναν, ούτε για τον άλλον Αρχιεπίσκοπο (σ.σ.: τον Αλβανίας Αναστάσιο). Τα θεραπευτικά μέσα που ακολουθούν όλοι οι ασθενείς στην Ελλάδα αυτό το διάστημα ακολουθήθηκαν και στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο και στον Αρχιεπίσκοπο Αναστάσιο. Και, ευτυχώς, ο ένας ήδη πήγε στο σπίτι του και ελπίζω ότι πολύ σύντομα και ο άλλος θα καταφέρει να εξέλθει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα