Πώς μοίρασαν την περιουσία Νικολαΐδης και Βανδή

από fimotro

Η ένταση στις διαπραγματεύσεις

Και ενώ και οι δυο, και ο Ντέμης Νικολαΐδης φαίνεται πως έχει φτιάξει την ζωή του, αλλά και η Δέσποινα Βανδή (δείτε εδώ φωτογραφίες), μεταξύ τους υπήρχαν ακόμα κάποιες υποχρεώσεις που έπρεπε να λυθούν, όπως τα περιουσιακά.

Όπως αναφέρουν πηγές τα βρήκαν σε όλα εκτός από την διαχείριση των χρημάτων από την πώληση της βίλας τους στο Κεφαλάρι και τη μοιρασιά τους.

Οι πληροφορίες του spoilers.gr λένε ότι το ζευγάρι πούλησε κοντά στα 12 εκατομμύρια τη βίλα στην Πρέσβειρα της Ανγκόλας. Αλλά πλήρωσαν και τις υποχρεώσεις στην τράπεζα που ήταν πολύ μεγάλες καθώς έβαλαν στο σπίτι ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά . Οι πηγές της αγοράς λένε ότι τουλάχιστον το 25% με 30 % του ποσού εξαφανίστηκε μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα σε υποχρεώσεις σε τρίτους..

Μετά υπήρξε ένα ακόμα οικονομικό πλήγμα που ταλαιπώρησε το ζευγάρι και που στοίχισε πολλά χρήματα στον Ντέμη. Και αυτό ήταν η ενασχόλησή του με τις μουσικές παραγωγές. Εκεί χρειάστηκε ένα πολύ μεγάλο ποσό για να ξεχρεώσει τα της εταιρείας παραγωγής που είχε φτιάξει.

Όλα τα παραπάνω ουσιαστικά κατέβασαν πολύ το ποσό που είχαν αποκομίσει από την πώληση. Στα παραπάνω φυσικά πρέπει να προστεθεί το γεγονός πώς και ο Ντέμης και η Δέσποινα είχαν βάλει πολλά από τα χρήματα που είχαν κερδίσει μέχρι τότε από την καριέρα τους, στη βίλα.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν είχαν σαν αποτέλεσμα όταν το ζευγάρι έκατσε να τα βρει σε όλα να θυμηθεί επεισόδια και καταστάσεις. Και κουβέντα στην κουβέντα να χαθεί στη μετάφραση…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα