Πως ένας 12ψήφιος κωδικός μπορεί να αντικαταστήσει το παραδοσιακό γραμματόσημο

από fimotro

Στην ψηφιακή εποχή περνούν πλέον και τα Ελληνικά Ταχυδρομεία λανσάροντας τα ψηφιακά γραμματόσημα, e-stamp, καθώς από χθες ένας 12ψήφιος κωδικός μπορεί να αντικαταστήσει το παραδοσιακό γραμματόσημο.

Το e-γραμματόσημο απευθύνεται σε ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις και είναι άμεσα διαθέσιμο 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα, στον υπολογιστή, laptop, κινητό τηλέφωνο ή tablet.

Ετσι οι πελάτες μπορούν πλέον να στέλνουν την αλληλογραφία τους εύκολα, άνετα και οποιαδήποτε ώρα, χωρίς επιπλέον κόστος και χωρίς να απαιτείται η επίσκεψη σε ταχυδρομικό κατάστημα. Εξοικονομούν έτσι πολύτιμο χρόνο, αποκτούν ευελιξία, αποφεύγουν άσκοπες μετακινήσεις και πιθανές αναμονές.

Η διαδικασία του e-Stamp είναι γρήγορη, απολύτως ασφαλής και ολοκληρώνεται σε 3 απλά βήματα:

*Ο αποστολέας μπαίνει στο site e-stamp.elta.gr ή στην ιστοσελίδα των Ελληνικών Ταχυδρομείων elta.gr και αγοράζει την ποσότητα των γραμματοσήμων που επιθυμεί, με οποιαδήποτε χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον.

*Αναγράφει καθαρά τον 12ψηφιο αλφαριθμητικό κωδικό στο πάνω δεξί μέρος του φακέλου του, όπου συνήθως επικολλάται το γραμματόσημο.

*Τοποθετεί την αλληλογραφία του στο γραμματοκιβώτιο της γειτονιάς του.

Σημειώνεται ότι το ψηφιακό γραμματόσημο δεν αντικαθιστά το παραδοσιακό, το οποίο θα συνεχίσει να διατίθεται. Ο κωδικός e-Stamp ισχύει για 10 ημέρες από την ημερομηνία αγοράς του, ενώ παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης αγοράς έως 10 κωδικών τη φορά. Αρχικά, το ψηφιακό γραμματόσημο θα διατίθεται μόνο για την απλή αλληλογραφία εσωτερικού Α’ προτεραιότητας και βάρους έως 20 γρ. με χρέωση 1,90 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα