Πώς μπορούν να επιδοτηθούν με έως 2.000 ευρώ οι δικηγόροι

από fimotro

Τη δημιουργία helpdesk και πρακτικού οδηγού με σκοπό την αποσαφήνιση των όρων για το νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ επιχορήγησης των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων με 500 έως 2.000 ευρώγια την ψηφιακή αναβάθμιση των γραφείων τους, αποφάσισε η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος.

Ειδικότερα, μετά τη χθεσινή της συνεδρίαση, η Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε υπό την προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, με τηλεδιάσκεψη, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Πρακτικός Οδηγός & Helpdesk για το νέο Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ψηφιακή αναβάθμιση των δικηγορικών γραφείων αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων με επιχορήγηση έως 2.000 ευρώ.

Μετά τη δημοσίευση της Πρόσκλησης υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης από το Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την ψηφιακή αναβάθμιση των γραφείων των αυτοαπασχολούμενων δικηγόρων (με ποσά από 500€ έως 2000€), η Συντονιστική Επιτροπή αποφάσισε την εκπόνηση Πρακτικού Οδηγού και τη λειτουργία help desk, προς διευκόλυνση των συναδέλφων και την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων στην υποβολή των αιτήσεών τους. Η επικοινωνία με το help desk θα γίνεται μέσω τηλεφώνου και email.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα