Πώς μπορείτε να πληρώνετε τις οφειλές σας στην ΑΑΔΕ μέσω IRIS

από fimotro

Η διαδικασία της online υπηρεσίας πληρωμής

Στη διάθεση των φορολογουμένων βρίσκεται ο νέος τρόπος πληρωμής οφειλών και ρυθμίσεων, στο myAADE (myaade.gov.gr). Πλέον, οι πολίτες μπορούν να πληρώνουν τις οφειλές τους μέσω της online υπηρεσίας πληρωμών, IRIS, που υποστηρίζεται από την ΔΙΑΣ (Διατραπεζικά Συστήματα).

Μέσω της υπηρεσίας IRIS, η διαδικασία πληρωμής βεβαιωμένων οφειλών απλοποιείται και επιταχύνεται, καθώς οι συναλλαγές ξεκινούν και ολοκληρώνονται στο ηλεκτρονικό περιβάλλον της ΑΑΔΕ.

Χάρη στην υπηρεσία πληρωμών IRIS, σημειώνει η σχετική ανακοίνωση, η ΑΑΔΕ ενημερώνεται για την είσπραξη των βεβαιωμένων οφειλών εντός δευτερολέπτων, όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα. Το γεγονός αυτό δίνει πλέον τη δυνατότητα στα φυσικά και νομικά πρόσωπα να εκδίδουν φορολογική ενημερότητα σε πραγματικό χρόνο.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΔΙΑΣ Α.Ε. κ. Σταυρούλα Καμπουρίδου δήλωσε σχετικά: «Με την ένταξη των βεβαιωμένων οφειλών στην υπηρεσία πληρωμών IRIS, οι συναλλαγές με το Δημόσιο εκσυγχρονίζονται προς όφελος όλων των μερών. Πλέον, οι πολίτες και οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεσή τους μια φιλική εμπειρία πληρωμής η οποία συνδυάζει την καινοτομία με τη μέγιστη ασφάλεια και ταχύτητα στις ηλεκτρονικές συναλλαγές τους με το Δημόσιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα