Πως αποφάσισε ο Τσίπρας να συγκαλέσει το ΚΥΣΕΑ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Την απόφαση του απερχόμενου πρωθυπουργού να συγκαλέσει το ΚΥΣΕΑ τη γνωρίζετε. Το παρασκήνιο όμως που οδήγησε στην απόφαση δεν την γνωρίζετε. Όπως δεν γνωρίζετε και τις συνθήκες. Θα σας αποκαλύψουμε και το παρασκήνιο και τις συνθήκες, αφού όμως διευκρινίσουμε ότι η περίφημη περιοδεία, δεν ήταν ακριβώς περιοδεία αλλά κάτι σαν περιοδεία.

Για την ακρίβεια ήταν προγραμματισμένο ταξιδάκι αναψυχής και προς αποφυγή κακόβουλων σχολίων είχε… και ολίγη από περιοδεία.

Προφανώς δεν διέκοψε την… περιοδεία αλλά μεταξύ τυρού και αχλαδιού- άντε και καμιάς βότκας- έπεσε μεταξύ των συνδαιτυμόνων η «ιδέα» ενός έκτακτου ΚΥΣΕΑ. Γιατί πρέπει να ξέρετε ότι όλες οι καλές «ιδέες» του Αλέξη Τσίπρα, έρχονται με καλή παρέα και πάντα ή σχεδόν πάντα στο καφέ “Μικρό Χωριό” στα Λειβάδια της Τήλου.

Εκεί… περιόδευε ο απερχόμενος και “άχαστος” και σκεφτόταν πως θα κλιμακώσει την ένταση αντί να την αποκλιμακώσει. Επί της ουσίας ο Αλέξης Τσίπρας συγκάλεσε το ΚΥΣΕΑ, ένα κυβερνητικό έργο που συγκαλείται όταν κινδυνεύει η χώρα.

Και το ερώτημα είναι κινδυνεύει η χώρα ή μήπως κινδυνεύει η σοβαρότητα στη χώρα; Αλήθεια, κινδυνεύει η Ελλάδα περισσότερο από την Κύπρο; Γιατί ο Νίκος Αναστασιάδης δεν συνεκάλεσε το Εθνικό Συμβούλιο; Γιατί, πολύ απλά, εκείνος δεν έχει εκλογές και δεν περιοδεύει…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα