Πονηριές Κουτσολιούτσου: Δίνει τις μετοχές του στο Δημόσιο για να συμψηφίσει τη ζημία του

από fimotro

Να διασκεδάσει για μια ακόμη φορά τις εντυπώσεις επιχειρεί ο προσωρινά κρατούμενος επιχειρηματίας Τζωρτζης Κουτσολιούτσος ο οποίος ενώπιον της ανακρίτριας του 35ου τμήματος του Πρωτοδικείου Αθηνών δήλωσε την πρόθεσή του να διαθέσει τις μετοχές του στο δημόσιο για να αποσβέσει τυχόν ζημία του από ενέργειες οι οποίες πιθανόν τον αφορούν.

Ο γιός του ιδρυτή της εταιρίας, στη συμπληρωματική απολογία του και το απολογητικό υπόμνημα στις 22 Δεκεμβρίου, που αποκαλύπτει το Capital.gr, μία ημέρα μετά τις πολιτικές αναταράξεις που προκάλεσαν οι αποκαλύψεις για τα email του διευθυντή ασφαλείας και τις αναφορές που ενέπλεξαν τότε κυβερνητικά στελέχη, δηλώνει:

“Ακόμα και τις μετοχές που κατέχω, που έχουν ακόμα σημαντική αξία, δηλώνω ότι τις διαθέτω υπερ του δημοσίου για τυχόν υποχρεώσεις της εταιρίας έναντι αυτού”.

Παράλληλα δηλώνει ότι “όλοι οι λογαριασμοί μου είναι δεσμευμένοι, ακόμα και ο φοιτητικός λογαριασμός της κόρης μου, που δεν μπορεί να συνεχίσει τις σπουδές της. Θεωρώ ότι πρέπει να διερευνηθεί περισσότερο η υπόθεση και ο εγκλεισμός μου δε μου επιτρέπει να συνδράμω , όπως θα ήθελα”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα