Πολύ αργά τα αντανακλαστικά του ΣΥΡΙΖΑ

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Η επικοινωνία του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παρακολουθήσει την ταχύτητα των αποφάσεων της κυβέρνησης

Ο πραγματικός αντίπαλος για τον Μητσοτάκη δεν είναι ο Τσίπρας αλλά το lockdown και η οικονομία

Την αλλαγή της ατζέντας από την ειδησεογραφία των ημερών αποφάσισε ο πρωθυπουργός και γι αυτό σήμερα το πρωί χωρίς να έχει υπάρξει προηγούμενη ενημέρωση, σε νέο μήνυμά του προς τους πολίτες και την αγορά, προανήγγειλε πολύ σημαντικά μέτρα για την πραγματική οικονομία.

Τα μέτρα που για πολλούς επιβεβαιώνουν ότι μετά τους μαζικούς εμβολιασμούς ο Κ. Μητσοτάκης θα προκηρύξει πρόωρες εκλογές (όπως έχει γράψει τόσες φορές το fimotro.gr), ήταν απαραίτητα και τα περίμενε με αγωνία η αγορά που δικαιολογημένα διαμαρτυρόταν για τα συνεχή lockdown και τις παρατάσεις σε σχέση με την καραντίνα που βιώνουμε όλοι.

Ο πρωθυπουργός για μια ακόμη φορά έπιασε στον ύπνο την αξιωματική αντιπολίτευση. Η ανυπαρξία σοβαρών πολιτικών συμβούλων δίπλα στον Α. Τσίπρα σε συνδυασμό με την ανυπαρξία γρήγορης και αποτελεσματικής επικοινωνιακής πολιτικής καταγράφηκε για μια ακόμα φορά, επιβεβαιώνοντας ότι στην πραγματικότητα ο μεγάλος αντίπαλος του K. Μητσοτάκη δεν είναι ο Α. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά το lockdown και η πανδημία.

Η ατζέντα γύρισε και πάλι στα καθημερινά ζητήματα της οικονομίας και ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή η αξιωματική αντιπολίτευση και προσωπικά ο Α. Τσίπρας θα πρέπει να καταθέσουν πειστικές προτάσεις για διέξοδο από την κρίση.

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα