Πόλεμος στην Ουκρανία – Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ οργανώνουν εδώ και δεκαετίες ένα πραξικόπημα στην Ουκρανία

από Philippos

Οι συνταγές που εφαρμόζουν οι ΗΠΑ, είναι αυτές που οδήγησαν στη διάλυση της Ουκρανίας, είπε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών
Οι Ηνωμένες Πολιτείες οργανώνουν εδώ και δεκαετίες πραξικόπημα στην Ουκρανία, επιβάλλοντας τις αξίες τους στον πληθυσμό της χώρας, γεγονός που τελικά διέλυσε τη χώρα, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα.

«Εδώ και δεκαετίες, οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν αυτό που ονομάζεται πραξικόπημα στο έδαφος της Ουκρανίας. Απέτυχαν να τα κάνουν όλα μαζί, έκαναν λάθος υπολογισμούς, όπως πάντα. Τους πήρε πολλά χρόνια και η Ουκρανία δεν κατέρρευσε, επειδή ο πληθυσμός δεν αποδέχθηκε όσα του επιβλήθηκαν απ’ έξω» δήλωσε σχετικά η Ζαχάροβα.

«Οι συνταγές τους ήταν εντελώς ακατάλληλες για την Ουκρανία και οδήγησαν στη διάλυσή της», πρόσθεσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών στον τηλεοπτικό σταθμό Rossiya 24.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα