Ποιοι πήγαν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Ε. Βενιζέλου

από fimotro

Πλήθος κόσμου είχε η παρουσίαση του βιβλίου του Βαγγέλη Βενιζέλου «Εκδοχές πολέμου 2009-2022» στον κήπο του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου. O κ. Βενιζέλος περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν σε κυβερνητικό επίπεδο επί κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου (2009-2011), στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο και στο PSI, στον σχηματισμό των κυβερνήσεων του 2012- 2015, καθώς και στις δύσκολες και δραματικές διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους.

Τον τίμησαν αρκετοί πρώην υπουργοί, εκπρόσωποι από πολλά κόμματα, στελέχη της ΝΔ αλλά και του ΠΑΣΟΚ και βεβαίως ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Είδαμε επίσης τον Δημήτρη Αβραμόπουλο, τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, τον Γιάννη Μανιάτη, την Άννα Διαμαντοπούλου, την Εύη Χριστοφιλοπούλου, τον Κυριάκο Πιερρακάκη, τον Θοδωρή Λιβάνιο, τον Κώστα Σκανδαλίδη, τον Γκίκα Χαρδούβελη, τον λογογράφο του πρωθυπουργού Γιάννη Βλαστάρη, τη Μιλένα Αποστολάκη, τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασουλα, τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μυτιληναίο, τον Δημήτρη Καιρίδη, τον Πάνο Τσακλόγλου κ.ά. Γενικά ήταν όλοι οι υποψήφιοι για την ενδεχόμενη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα