Ποια μαγαζιά θα ανοίξουν την Καθαρά Δευτέρα

από fimotro

Κλειστά θα είναι τα σούπερ μάρκετ αύριο, Καθαρά Δευτέρα, αλλά ανοιχτά θα παραμείνουν κάποια μαγαζιά για τα ψώνια των Κούλουμων. Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ιχθυοπωλεία στη Βαρβάκειο, χωρίς, όμως, να κάνουν το παραδοσιακό «ξενύχτι» της Κυριακής προς Καθαρά Δευτέρα.Θα είναι ανοικτά το πρωί της Καθαράς Δευτέρας μέχρι τις 2 το μεσημέρι. Κανονικά θα λειτουργήσουν και οι λαϊκές αγορές. Επιπλέον, θα είναι ανοιχτά τα μίνι μάρκετ, οι φούρνοι, αλλα και τα ιχθυοπωλεία.στις τοπικές αγορές.

Ποια μέτρα ισχύουν την Καθαρά Δευτέρα

Δεν επιτρέπονται υπερτοπικές μετακινήσεις, πλην των γνωστών εξαιρέσεων που ήδη εφαρμόζονται, παραδείγματος χάριν, για μετακίνηση για λόγους εργασίας, επιστροφής σε μόνιμη κατοικία.

Οι μετακινήσεις για σωματική άσκηση και οι βόλτες με κατοικίδιο (sms 6) επιτρέπονται μόνο πεζή ή με ποδήλατο και με όχι με αυτοκίνητο, ενώ στις μετακινήσεις που αφορούν παροχή βοήθειας, οι αστυνομικοί πλέον ζητούν πρόσθετες διευκρινίσεις.

Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει κανονικά όπως κάθε Δευτέρα, δηλαδή από τις 9 το βράδυ ως τις 5 το πρωί της επόμενης ημέρας, για τις περιοχές που βρίσκονται στα επίπεδα αυξημένου κινδύνου, καθώς και την Αττική και τη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα