Ποια καταστήματα ανοίγουν τη Δευτέρα

από fimotro

Διαβάστε όλες τις τελευταίες ειδήσεις του Fimotro.gr στο Google News


Πότε και πώς θα επιτρέπονται οι διαδημοτικές

Αλλαγή δεδομένων θα έχουμε από τη Δευτέρα 5 Απριλίου σε ότι έχει να κάνει με τα καταστήματα αλλά και για τις διαδημοτικές μετακινήσεις από το Σάββατο. 

Τη Δευτέρα 5 Απριλίου ξεκινά η επαναλειτουργία των καταστημάτων του λιανεμπορίου, με την αποστολή γραπτού μηνύματος (SMS) στον πενταψήφιο αριθμό 13032 και χρονικό περιορισμό 3 ωρών για τις αγορές και την επιστροφή στο σπίτι.

Παράλληλα, θα τεθεί σε εφαρμογή και η μέθοδος τόσο του click away όσο και του click in shop. Θα ισχύει ο περιορισμός του ενός πελάτη ανά 25 τ.μ. και με μέγιστο αριθμό τους 20 πελάτες, πράγμα που σημαίνει ότι οι καταναλωτές θα πρέπει να κλείνουν ραντεβού με το κατάστημα προκειμένου να ψωνίσουν είτε εντός είτε εκτός του καταστήματος.

Δεν θα ανοίξουν τα τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα, για τα οποία η κατάσταση θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα.

Σε ό,τι αφορά στις διαδημοτικές μετακινήσεις , απελευθερώνονται πιλοτικά από το Σάββατο 3 Απριλίου, και μόνο για τα Σαββατοκύριακα, για άθληση με SMS και τον κωδικό 6 στο 13033 με τη χρήση αυτοκινήτου ή μηχανής και μέγιστο αριθμό 3 ατόμων ή μια οικογένεια.

Σε ότι έχει να κάνει με το άνοιγμα των σχολείων για τις 12 Απριλίου θα επανεξεταστεί την επόμενη εβδομάδα, για μερικές μόνο τάξεις και υποχρεωτικά μετά τη διεξαγωγή self test.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα