Πλήθος κόσμους μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού

από fimotro

Χιλιάδες αλληλέγγυοι μαζεύτηκαν έξω από το σπίτι της συνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, στο οποίο τα ξημερώματα της Δευτέρας δικαστικός επιμελητής συνοδευόμενος από αστυνομικές δυνάμεις έσπασαν την πόρτα προκειμένου να αλλάξουν κλειδαριά και να το σφραγίσουν, μετά από επίδοση κατάσχεσης για χρέος 15.000 €.

Το σπίτι αποτελεί την κύρια και μοναδική κατοικία της κας. Κολοβού. Αμέσως κύμα συμπαράστασης ξεσηκώθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με «κάλεσμα αλληλεγγύης» να ανακοινώνεται για τις 16:30, στην περιοχή του Ζωγράφου έξω από το κατασχεθέν οίκημα.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν μαζική και άμεση με αποτέλεσμα στο σημείο να βρεθούν χιλιάδες πολίτες. Μετά τη συγκέντρωση έξω από το σπίτι, πραγματοποιήθηκε πορεία προς την πλατεία Γαρδένιας στου Ζωγράφου, με το ποτάμι των ανθρώπων διαρκώς να μεγαλώνει. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, φοιτητές, εργαζόμενοι, γονείς με τα παιδιά τους, ακόμα και άτομα σε αμαξίδια, συμμετείχαν σε μια απρογραμμάτιστα μεγάλη πορεία.

συγκέντρωση και πορεία έξω από το σπίτι της Ιωάννας κολοβού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα