Πληροφορίες ότι μπαίνει στον στίβο της πολιτικής η κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη

από fimotro

Ακούγεται έντονα ότι θα της προταθεί να είναι υποψήφια στην Α’ Αθήνας

Έντονη είναι η φημολογία στα δημοσιογραφικά και πολιτικά πηγαδάκια ότι θα είναι υποψήφια με τη ΝΔ η Παυλίνα Βουλγαράκη. Είναι η ταλαντούχα κόρη του Γιώργου Βουλγαράκη η οποία έχει μεγάλο πέρασμα στους νέους ανθρώπους και είναι εξαιρετικά συμπαθής γι αυτό θα της προταθεί να είναι υποψήφια στην Α’ Αθήνας.

Πρόκειται για ένα νέο κορίτσι με πλούσιο ταλέντο στο τραγούδι και τη μουσική αλλά και όχι μόνο. Η Παυλίνα Βουλγαράκη έστειλε ηχηρό μήνυμα στις γυναίκες που βρίσκονται εγκλωβισμένες σε κακοποιητικές σχέσεις. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξη, η τραγουδοποιός αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε πέσει θύμα σωματικής κακοποίησης από άνθρωπο με τον οποίο διατηρούσε δεσμό, ενώ παράλ- ληλα έστειλε ηχηρό μήνυμα στις γυναίκες που εγκλωβίζονται σε κακοποιητικές σχέσεις. Η κόρη του πρώην υπουργού μιλώντας στο «Vogue», σημείωσε ότι στην αρχή η ίδια ήταν «τυφλωμένη» από τον έρωτα, με αποτέλεσμα να μη συνειδητοποιεί ότι όλο αυτό που ζούσε δεν ήταν πραγματική αγάπη.

Οι εκλογές δεν απέχουν πολύ. Κατά συνέπεια θα φανεί σύντομα κατά πόσο ευσταθούν οι πληροφορίες για το πολιτικό της μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα