Λίγο πριν τις 11 το βράδυ έκαναν την εμφάνισή τους σε Σύρο και Άνδρο, τα έντονα καιρικά φαινόμενα με καταιγίδες και ισχυρές βροχοπτώσεις που είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν πολλοί δρόμοι. Σημειώνεται ότι στην Σύρο, σύμφωνα με το cyclades24.gr κατά τη διάρκεια της νύχτας της Δευτέρας έβρεξε 32,8mm νερό.

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και την Άνδρο, από τα οποία προκλήθηκαν πολλά προβλήματα. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει δοθεί απαγόρευση κυκλοφορίας στο κεντρικό δρόμο από Σταυροπέδα για Γαύριο και από Αποίκια για Βουρκωτή μέχρι νεοτέρας.

Η ενεργοποίηση της Πυροσβεστικής και του ΣΕΔΑ ήταν άμεση και σπεύδουν από αργά το απόγευμα να συνδράμουν με τις δυνάμεις τους όπου απαιτείται.

Κατολισθήσεις έχουν ήδη αναφερθεί σε Αποίκια και Στενιές, ενώ πτώση φερτών υλικών και βραχών έχουν σημειωθεί σε πολλά σημεία του επαρχιακού Απροβάτου – Παλαιόπολης. Ηεπικινδυνότητα είναι τεράστια από τα λιμνάζοντα νερά και τους χειμάρρους που έχουν δημιουργηθεί στα ρέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα