Πλήγμα για τα γυμναστήρια – Ανεμβολίαστοι πωλούν τις συνδρομές τους

από fimotro

Νέα μέτρα από σήμερα για τους ανεμβολίαστους και στους εννέα «απαγορευτικούς» χώρους για όσους πολίτες δεν έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης συμπεριλαμβάνονται και τα γυμναστήρια.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που προτιμούν να «κόψουν» το γυμναστήριο παρά να εμβολιαστούν, ενώ ορισμένοι «πωλούν» τις συνδρομές τους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Πάντως ο γενικός γραμματέας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Γυμναστηρίων, Δώρος Κλεοβούλου, διευκρίνισε σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ πως «μεταβιβάσιμη η συνδρομή ουσιαστικά δεν μπορεί να είναι γιατί το παραστατικό έχει κοπεί σε συγκεκριμένο όνομα. Εκείνο το οποίο θα γίνει είναι η παράταση, το πάγωμα των συνδρομών αυτών».

«Μπαίνουμε σε μια διαδικασία ξανά για τα γυμναστήρια, άλλο ένα πλήγμα… Εκείνο που πρέπει να τονίσω είναι ότι ο κύριος όγκος των μελών των γυμναστηρίων είναι από 20 έως 30 χρόνων. Φαίνεται ότι μια μεγάλη μερίδα από τους ανεμβολίαστους είναι σε αυτή την ηλικία», τόνισε ακόμη ο κ. Κλεοβούλου..

«Ήδη από σήμερα όσοι έχουν νοσήσει ή έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού μπορούν να έρχονται στα γυμναστήρια. Άρα θα αποκλειστεί περίπου ένα 30 με 35% των μελών των γυμναστηρίων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Θέλω να τονίσω επίσης ότι το γεγονός αυτό θα εντείνει το φαινόμενο κάποιοι ασυνείδητοι τυχοδιώκτες να αρχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες σωματικής άσκησης σε διάφορα σημεία, διαμερίσματα, υπόγεια, πλατείες, ταράτσες, πυλωτές κτλ. Πρέπει οι ελεγκτικοί μηχανισμοί να κινηθούν», συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα