Πλεύρης: Υπεγράφη η έγκριση της προκήρυξης μόνιμων θέσεων αναισθησιολόγων στο Καραμανδάνειο

από Philippos

“Η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, όπως είχαμε προαναγγείλει, υπέγραψε σήμερα την έγκριση της προκήρυξης” ανέφερε ο υπουργός Υγείας.
Την υπογραφή της έγκρισης για την προκήρυξη μόνιμων θέσεων αναισθησιολόγων στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο στην Πάτρα ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης.

«Η αναπληρώτρια υπουργός υγείας Μίνα Γκάγκα, όπως είχαμε προαναγγείλει, υπέγραψε σήμερα την έγκριση της προκήρυξης των μόνιμων θέσεων αναισθησιολόγων στο Καραμανδάνειο. Διασφαλίζουμε την πλήρη, ομαλή λειτουργία του νοσοκομείου και θωρακίζουμε με πράξεις την αναβάθμιση του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας.

«Στην παρούσα συγκυρία, οι τέσσερις αναισθησιολόγοι που υπηρετούν στο νοσοκομείο έχουν ζητήσει αναρρωτική άδεια», διευκρίνιζε το Υπουργείο Υγείας σε ανακοίνωσή του σχετικά με τη λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο».

«Είναι δε σε διαδικασία προκήρυξης οι δύο (2) θέσεις αναισθησιολόγων που ζητήθηκαν από το νοσοκομείο και θα εγκριθούν τις επόμενες ημέρες. Παράλληλα έχει εκπονηθεί σχέδιο ώστε στην περίπτωση που υπάρξει ανάγκη, τα επείγοντα χειρουργικά περιστατικά να αντιμετωπίζονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο. Η ηγεσία του Υπουργείου Υγείας επαναλαμβάνει ότι το Καραμανδάνειο αποτελεί προτεραιότητα ως προς την ομαλή του λειτουργία και δε τίθεται θέμα διακοπής λειτουργίας του. Κανένα νοσοκομείο δεν κλείνει. Αντίθετα, αναβαθμίζονται» σημείωνε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα