Πλεύρης: O Ανδρουλάκης δείχνει ότι δεν θέλει συγκυβέρνηση

από fimotro

Τη θέση του Νίκου Ανδρουλάκη ότι χωρίς ισχυρό διψήφιο ποσοστό δεν θα μπει σε κυβέρνηση, σχολίασε μιλώντας στο Ρ/Σ Παραπολιτικά, ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, λέγοντας ότι η στάση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δείχνει ότι δεν θέλει συγκυβέρνηση.

«Ο κ. Ανδρουλάκης λέει στους πολίτες που θα πάνε να τον ψηφίσουν ότι δε θα ξέρετε τον πρωθυπουργό που θα βγει από τις εκλογές. Δείχνει ότι κατά βάθος δε θέλει καμία συγκυβέρνηση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα ανέφερε ότι δεν μπορεί να τίθεται θέμα ποιος θα είναι πρωθυπουργός.

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρουλάκη, όροι όπως ότι θα έχω όλο το προγραμματικό πακέτο και θα επιβάλλω και τον πρωθυπουργό δεν μπορούν να γίνουν δεκτοί. «Πιστεύω ότι είναι ισχυρό ενδεχόμενο οι δεύτερες κάλπες», δήλωσε.

Για τις μονάδες Covid-19, ο κ. Πλεύρης είπε, με την πορεία των εμβολιασμών και μια εμπειρία από τη διαχείριση και τα πρωτόκολλα μπορεί να συνυπάρχει ο κορονοϊός με άλλες παθήσεις. Πιστεύουμε ότι από εδώ και πέρα αυτή θα είναι η διαδικασία μέχρι να φθίνει η πανδημία

Για τις προσλήψεις ο υπουργός Υγείας, δήλωσε «το σύστημα που επεξεργαζόμαστε ξεκινά με ισχυρή πρόληψη, επέκταση του προσωπικού γιατρού, στη δευτεροβάθμια φροντίδα παραπάνω ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και καλύτεροι μισθοί, εξορθολογισμένος χάρτης υγείας για καλή συσσώρευση δυνάμεων και ισχυρές δομές και καλύτερη υλικοτεχνική υποδομή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα