Πισπιρίγκου: Είναι απογοητευμένη με τον Μάνο

από fimotro

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης ο δικηγόρος τής Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για ανθρωποκτονία στην εκπομπή «live news» του Μega, πρόκειται για προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης.

Ο δικηγόρος βρέθηκε την Πέμπτη στη φυλακή όπου κρατείται η Ρούλα Πισπιρίγκου και είχε την πρώτη ευκαιρία να συνομιλήσει μαζί της διά ζώσης, καθώς ήταν η πρώτη φορά που είχε τη δυνατότητα για επισκεπτήριο.

 

Δεν έχουν αλλάξει οι θέσεις της Πισπιρίγκου -Απογοητευμένη με τον Μάνο

Σύμφωνα με όσα είπε ο δικηγόρος, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση εξαιτίας της στέρησης της ελευθερίας της. Οι θέσεις της κατηγορούμενης δεν έχουν αλλάξει, είπε ο δικηγόρος της, και όσα δηλώνει είναι πανομοιότυπα, χωρίς να προσθέτει ή να αφαιρεί κάτι.

Για τη σχέση με τον σύζυγό της, η Ρούλα Πισπιρίγκου δηλώνει απογοητευμένη και έκπληκτη. Εξακολουθεί να τον χαρακτηρίζει «καλό πατέρα», όμως έχει απογοητευτεί ιδιαίτερα από την εξέλιξη της χθεσινής ημέρας, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης υποστήριξε την κατηγορία εναντίον της, όπως είπε ο δικηγόρος της. Η Πισπιρίγκου δεν το περίμενε καθόλου, όμως δεν έχει επαφή μαζί του -από δική του επιλογή- και την απασχολεί πρωτίστως το θέμα της αντιμετώπισης της κατηγορίας που αντιμετωπίζει.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν καταθέτει, σε αυτήν τη φάση, αίτηση διαζυγίου

Πάντως, σχετικά με τις πληροφορίες περί αίτησης διαζυγίου, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου ξεκαθάρισε πως κάτι τέτοιο δεν έχει πραγματοποιηθεί ως τώρα. Στην παρούσα φάση δεν έχει δοθεί εντολή, καθώς η κατηγορούμενη δεν θεωρεί πως είναι η κατάλληλη ώρα για μια τέτοια κίνηση.

Επίσης, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου είπε πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη φυλακή συζήτησαν για τα παιδιά της και ότι εκείνη φοβάται το ενδεχόμενο οι έρευνες στον υπολογιστή της να οδηγήσουν σε απώλεια των αρχείων και έτσι να χάσει τις φωτογραφίες και τα βίντεο των παιδιών της, που είναι «ό,τι της έχει απομείνει» από αυτά.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, η Ρούλα Πισπιρίγκου μιλούσε για τα παιδιά της σαν να είναι ακόμη ζωντανά, και δεν μπορεί να χωνέψει τον θάνατό τους.

«Με την πλάτη στον τοίχο» αισθάνεται η Ρούλα Πισπιρίγκου

«Με την πλάτη στον τοίχο» αισθάνεται πως είναι η Ρούλα Πισπιρίγκου, εξαιτίας της κριτικής που δέχεται και των αντιδράσεων του κόσμου, είπε ο δικηγόρος της, και πρόσθεσε πως εκείνη κατανοεί να την κατηγορούν όσοι δεν τη γνωρίζουν, ωστόσο δεν περίμενε ο σύντροφός της να ακολουθήσει την ίδια προσέγγιση.

Πάντως, η κατηγορούμενη δεν δέχτηκε ως τώρα αποδοκιμασίες μέσα στη φυλακή, αποκάλυψε ο δικηγόρος της, ο οποίος είπε βέβαια πως υπάρχει σχετική πρόνοια γι’ αυτού του τύπου τις περιπτώσεις, καθώς «είναι και θέμα τιμής για το σύστημα απονομής δικαιοσύνης» να απονέμεται μόνον από τις αρμόδιες Αρχές.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «δεν έχει διατυπώσει ανησυχία ούτε αισθάνθηκε κίνδυνο. Βέβαια, είναι σε χωριστό χώρο από τις υπόλοιπες κρατούμενες», ενώ έχει και άλλη ώρα προαυλισμού από εκείνες, αν και η ίδια, από επιλογή της, δεν βγαίνει στο προαύλιο, λόγω της ψυχολογικής της κατάστασης, είπε ο δικηγόρος της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα