Ποινή φυλάκισης 18 μηνών στη Λιάνη για χρέη στο Δημόσιο

από fimotro

Ποινική φυλάκισης 18 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθηκε στη Δήμητρα Λιάνη για χρέη στο Δημόσιο.Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά, η κ. Λιάνη δικάστηκε προ ημερών κατηγορούμενη στο Ε’ Τριµελές Πληµµελειοδικείο της Αθήνας, προκειµένου να δικαστεί για το αδίκηµα της κατ’ εξακολούθηση µη καταβολής χρεών στο ∆ηµόσιο.

Η κ. Λιάνη δεν έδωσε το «παρών» στη δικαστική αίθουσα και εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο της ο οποίος δεν έκανε δεκτό το αίτημά του για αναβολή.

Τόσο η εισαγγελέας όσο και οι τρεις πρωτοδίκες το απέρριψαν επισηµαίνοντας ότι ήδη η δίκη είχε αναβληθεί δύο φορές στο παρελθόν.

Σύµφωνα µε τα Παραπολιτικά, ο δικηγόρος της κ. Λιάνη ανέφερε στο δικαστήριο πως η εντολέας του προτίθεται να αποπληρώσει την οφειλή στο ελληνικό ∆ηµόσιο – γι’ αυτό άλλωστε είχε ζητήσει την αναβολή της δίκης της δύο φορές, ωστόσο µέχρι τώρα δεν έχει καταστεί εφικτό να πωλήσει τις µεζονέτες στην Εκάλη, προκειµένου να καταφέρει να ανταποκριθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα